Nowoczesne podejścia w leczeniu zaburzeń rozwojowych u dzieci.
Dokonując zakupów w dużym supermarkecie, co niemalże jest nieodzownym punktem zakupów spełnianym co jakiś czas, zauważamy rozmaite artykuły spożywcze zachwalane w marketingach jako super zdrowe, zawierające w sobie lub to szereg witamin, czy mikroelementów. Mamy do wyboru niezmiernie szeroki asortyment pieczywa, od tego białego, pszennego, jak bułeczki lub bagietki, do ciemnego, jak chleb graham czy razowy – znacznie więcej na witrynie ANCHOR. Wszelcy dietetycy zachęcają do jak najczęstszego jedzenia pieczywa razowego, jako tego, które ma właściwości perfekcyjne dla zdrowia, dużo mikroelementów, otrębów, które mają zbawienny wpływ na nasz układ trawienny. Jednakże powinniśmy uważać, decydując się na zakup chleba ciemnego, czy jest to pieczywo rzeczywiście razowe, czy wyłącznie ciemne, a nie razowe. Twórcy pieczywa wielokrotnie wykorzystują takie triki, że dodają do pieczywa sztampowego, pszennego czy też żytniego karmel, odrobinę ziarna słonecznika i wyprzedają taki chleb jako zdrowe pieczywo razowe, tymczasem jest to wyrób wyłącznie razowopodobny oraz nie wnosi do naszego organizmu jakichkolwiek wartości.
1. Sprawdź to
2. Sklep
3. Subskrybuj
4. Zamów online